Menu

Obiteljski obrt Lion

Obiteljski obrt pod nazivom „LION“ djeluje od 1998. godine, a kožnom galanterijom se bavimo već tri generacije. Proizvodnja nam je usmjerena na zaštitarsku, policijsku i lovačku opremu, ali radimo puno više od toga.

Surađujemo sa Hrvatskim restauratorskim zavodom, većinom zagrebačkih kazališta (HNK, Komedija...), MUP-om, MORH-om, vjerojatno svim zaštitarskim tvrtkama (Sokol, V-grupa, AKD zaštita...). Također primamo razne narudžbe, tzv. „Custom-made“ po specifikacijama, primjeni i ukusu kupca.

Ručni rad

Bitna stavka kod načina proizvodnje je ručni rad. Svi proizvodi su ručno rađeni, obrađivani, oblikovani i ukrašavani. To je najteži dio ove struke i bazira se na staromajstorskom pristupu radu. Većina današnjih proizvodnih radiona napušta takav pristup radu i baziraju se na serijskoj proizvodnji. Kod nas su serije ograničene prema ljudskim kapacitetima i u svrhu zadržavanja razine kvalitete.

Temelj naše proizvodne filozofije je visoka kvaliteta. Konstantnom provjerom naših proizvoda, testiranjem na terenu, usporednim testovima i referntnom listom koja se povećava, potvrđujemo kvalitetu, inovativnost, praktičnost i trajnost.

Hvala na povjerenju,

Silvio Lončarić

Lion Holsters

Lion, obrt za izradu kožne galanterije
i usluge snimanja, vl. Silvio Lončarić

Kneginečka 5

10000 Zagreb

Hrvatska

+385 1 3027 534